Sterk netwerk

Camiel Bolck is uw vaste contactpersoon. Met hem maakt u plannen en afspraken. Het meeste werk doet hijzelf. Maar zijn ‘extra handjes’ nodig of de expertise van specialisten? Bouwbedrijf Bolck heeft een netwerk van ervaren professionals. Van tegelzetter tot vloerenlegger, van dakwerker tot installateur, van stukadoor tot metselaar, van architect tot calculator. Dé garantie voor knap werk.

Nieuwbouw

Het bouwen van een compleet nieuw pand vraagt transparante communicatie en strakke coördinatie. Uw rots in de branding: Camiel Bolck. Hij brengt alle partijen samen, zoals architect, bouwbegeleider en onderaannemer. Hij borgt ook de kwaliteit. Hij bewaakt de voortgang. Hij zorgt dat alle afspraken stipt worden nageleefd. En hij laat het bouwproces soepel verlopen. Geen stress, nieuw bouwen is een feest!

Verbouw

Steeds meer mensen verkiezen verbouwen boven verhuizen. Logisch, met wat aanpassingen creëer je het huis van je dromen. Een dakkapel maakt van je zolder een prachtige werkplek of atelier. Een aanbouw geeft net die extra meters voor een écht riante living. Wat u ook kiest, we bouwen het in de stijl van uw woning. En duurzaam, wat u direct merkt aan een lagere energierekening.

Renovatie

Het restaureren van woningen-met-karakter vraagt veel ervaring en vakkennis. Het is onze specialiteit. Restaureren doen we met respect voor de architectuur en authenticiteit. Oude ambachten combineren we met nieuwe technieken. Zo brengen we uw woning terug in de originele staat en stijl. En verrijken we uw pand met duurzame oplossingen die de energiekosten verlagen en het wooncomfort verhogen.