Camiel Bolck

Oog voor detail

Bouwen is me met de paplepel ingegoten, al op m’n elfde stond ik met mijn vader – waarmee ik nog steeds samenwerk! – op de bouw. Inmiddels maak ik al meer dan 20 jaar klanten blij, dát is mijn drijfveer.

Ik omring me met erkende specialisten, die oog hebben voor detail en topwerk leveren. Ook als het gaat om duurzaam bouwen. U wilt zonnepanelen, een lucht/warmtepomp, spouwmuurisolatie of HR++ glas? Ik regel het en neem u alles rompslomp uit handen.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, ik ‘beweeg graag met u mee’. Gaandeweg kunnen wensen immers wijzigen. De woning een tikkie groter? Extra stopcontacten? Groter overstek? Toch liever vloerverwarming? Daar speel ik graag flexibel op in. Ook transparantie vind ik belangrijk: meerwerk gaat altijd in goed overleg, na een zorgvuldige afweging van de alternatieven. En de offertes? Die zijn glashelder: u krijgt inzage in de kosten van leveranciers en specialisten – wel zo duidelijk en eerlijk. En de factuur betaalt u achteraf, pas als u 100% tevreden bent.

Camiel Bolck